Nice to meet you!

Hoi! Ik ben Sanne Boon, Interiorarchitect by day, blogger by night. AP Magazine is mijn online interieur platform boordevol verzamelingen op het gebied van interieur en architectuur. Met dit magazine deel ik updates van mijn eigen werk als interieurarchitect, interieur tips, andere inspirerende projecten, nieuw design en daarnaast fotografeer ik graag gave hotspots. Ontdek hier interieurtips- en tricks, inspiratie en shop de #APsfavorites

Services
— Interieurontwerp
— Styling- en kleuradvies
— Interieurfotografie
— Collaborations

Atelier Perspective Interieurarchitectuur

Atelier Perspective Interieurarchitectuur creëert ruimtelijke oplossingen op elke schaal voor binnen- en buitenruimtes. Atelier Perspective biedt hiermee vernieuwende en vrolijke perspectieven op het gebied van interieur.  Elk interieur kan volledig aansluiten bij jouw wensen en de functie van de ruimte. Want, waar jij vast loopt, kijkt Sanne met enthousiasme voor je verder.

Ga naar Atelier Perspective

De gaafste hotspots binnen èn buiten Nederland

Een grote passie van mij is het fotograferen van gave hotspots. Denk dan aan leuke restaurants, hotels of bars met een insta-proof interieur. Interieur is los van mijn werk ook mijn hobby en ook in mijn vrije tijd vind ik het daarom gaaf om mooie locaties te bezoeken, meer te leren weten over het interieur en er artikels over te schrijven.

Ontdek hier alle hotspots

AP Shop: Ontdek en shop de AP's Favorites

In verschillende artikels en hotspots kun je bijpassend design terug vinden. Benieuwd welk meubelstuk je hebt gezien? Ontdek hier nieuw design en shop jouw favoriete interieur-stijl.

Ga naar de Shop