Designkeuken met budget

Wat zijn die insta-proof keuken foto’s prachtige he. Om erbij weg te dromen. Misschien zit je er wel over na te denken om een nieuwe keuken te kopen of ga je binnenkort misschien verhuizen en ben je aan het nadenken hoe jouw droomkeuken er nu precies uit moet gaan zien.

Het liefst heb je een keuken die regelrecht van Instagram of Pinterest komt; een toffe designkeuken. Net even iets anders dan die standaard keukens, speciaal. En ik snap je want keukens kunnen prachtig zijn en het is super gaaf als een keuken er uit springt, opvalt! Helaas is er alleen nog je budget en er is een kans dat de droomkeuken die je voor ogen hebt, duurder uit valt dan je oorspronkelijk had gehoopt. Uiteindelijk komt het er op neer dat je waarschijnlijk keuzes moet gaan maken, in kwaliteit óf op esthetisch vlak.

Mocht je nu in deze pickle zitten, dan is misschien het plaatsen van design frontjes in combinatie met basic kast-elementen van de Ikea wel een optie! En gelukkig voor jou, en voor mij, bestaan er een aantal bedrijven die prachtige fronts levert. Dus ik dacht -hee, dat deel ik even met jullie! – En hopelijk bieden deze tips jou iets meer mogelijkheden 🙂

Reform

Reform is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in keukens. Het is een prachtig bedrijf dat design-fronts biedt van ontwerpers zoals Muller & van Severen en Note Design. Ik bedoel; dat is de droom toch?

 

Houtmerk

Design van Nederlandse bodem! Houtmerk biedt naast totaalontwerpen ook alleen keukenfonts die goed samen gaan met de lijnen Ikea, Kvik en andere.

 

Superfront

De naam zegt het al; gespecialiseerd in fronts. Ze bieden een breed scala aan designs, kleuren en afmetingen. Superfront werkt ook erg veel met grafische patronen, love it!

 

Custom Fronts

Custom Fronts is een bedrijf uit Sussex dat ook prachtig esthetische keukenfonts verkoopt. Van houten frames tot aan matte gekleurde frames.