Een lang geplande make-over

Oops – Inmiddels alweer een jaar geleden had ik vriendin een beloofd te helpen met een kleine make-over van haar woonkamer. Er mocht wel iets meer kleur aan te pas komen en die wanddecoratie waar ze gek op is, mocht eindelijk ook wel eens een goed plekje aan de wand krijgen. Dus gingen we aan de slag met mijn favoriete kleurenwaaier van Farrow & Ball en kozen we een paar kleuren combinaties. Uiteindelijk zijn daar de kleuren Picture Gallery Red #42 en Sulking Room Pink #295 uit gekomen!

Een persoonlijk maar een op elkaar afgestemd interieur

De schouw heeft een accentkleur gekregen waardoor de hoogte van de ruimte geaccentueerd wordt. Ook komt door de roze teint van Sulking Room Pink de roze bank die ze al had, nu nóg meer tot zijn recht. Heel erg leuk vind ik het dat door simpelweg een kleur toe te voegen, haar interieur opeens een beter geheel wordt. En dit zonder andere meubels te kopen of te verplaatsen.

Benieuwd naar de winactie? Bekijk deze hier. 

Before

Wandcirkel van HIP ORGNL Giveaway!

Dan heb ik nog iets leuks voor je! Via Instagram mag ik een wandcirkel naar keuze t.w.v. 137,90 van 80cm weg geven! Hoe leuk is dat? Hoe kun je mee doen? Check dan even onderstaande Instagram post!

Kun je niet wachten en wil je nu al een wandcirkel van HIP ORGNL bestellen? Dan heb ik ook nog een leuke kortingscode voor je van 10%: HIP10SANNEBOON. Maandag 15 februari maak ik de winnaar van de Giveaway bekend. Veel succes!