Een nieuwe Haagse Bluf!

Het zal je als Hagenaar vast niet ontgaan maar afgelopen jaar lag de Haagse Bluf al een tijdje lekker op de schop. Een groot deel van de Haagse Bluf werd afgelopen jaar gerenoveerd. Recentelijk heeft een filiaal van Loetje zich er zich gevestigd en sinds oktober zijn ook de Foodhallen aanwezig!

De Foodhallen Den Haag is naast Amsterdam en Rotterdam tot nu toe de derde zaak. Foodhallen Den Haag is niet de eerste Foodhal in Den Haag, (denk aan Minglemush & Hofhouse) maar is daarmee – naar mijn mening – wel de Foodhal met het tofste interieur in Den Haag!

Met stoere lineaire verlichting boven de bar,is dit hèt center piece van de ruimte.

Een vrolijke en tropische wandillustratie waarin de vermenging van de Aziatische en de Zuid-Amerikaanse keuken duidelijk naar voren komt.

Food porn & Interior porn

De nieuwe Foodhal heeft een enorm fijn interieur waar je heel blij van word maar laten we het eerst over het eten hebben! Want naast een goed interieur biedt het een groot scala aan verschillende keukens. Zo vind je er o.a. Renato’s Pizzeria, Bar Peche, Holy Falafel, Dim Dim Sum en Viet Street.

Het interieur van de Foodhallen is ontworpen door Studio Modijefsky (de Kanarie Club & Bar Botanique). De ruimte bestaat uit een gecentreerde bar die van rondom benaderbaar is. Met stoere lineaire verlichting boven de bar, is dit hèt center piece van de ruimte. Aan alle zijden rondom de bar zijn verschillende food stands te vinden, die er allemaal individueel super tof uit zien.

Warme texturen waardoor je je bijna in een andere wereld begeeft.

Een interieur tot in het detail doorgevoerd

Verder word ik heel blij van de detaillering, het materiaal- en kleurgebruik van de ruimte. Een warm oranje accentkleur in combinatie met fris blauwe, oranje, rode tegels en terrazzo! De tegels zijn een detail die je op meerdere (onverwachte) plekken terug ziet komen, love it!

Info

Foodhallen Den Haag
Haagse Bluf 40
2511 CN Den Haag

Open:
Woensdag t/m zondag
12:00 – 20:00

Contact:
foodhallen.nl
info@foodhallen.nl