Onder de koepels van de karakeristieke Hofbogen

Update: Helaas is deze zaak op dit moment gesloten

Deze hotspot in Rotterdam is er eentje die ik eigenlijk een jaar geleden al op mijn lijstje had staan. En toen ook online wilde zetten. Dus without further or do and any delay; ik neem je graag mee naar de hotspot Lokaal 1e klas koffie te Rotterdam.

Onder de koepels van de karakeristieke Hofbogen (Naast Bird voor onze party animals onder ons) vind je helemaal aan het einde – of het begin, net hoe je het wilt zien natuurlijk – deze fijne koffiezaak. Het doet zijn naam eer aan want de koffie is er heerlijk. Met bonen van Giraffe Coffee Roasters bieden ze een groot scala aan soorten koffie, verschillende sapjes en een goede lunchkaart.

Houten elementen en vintage

Het interieur van Lokaal bestaat uit een lange bar met een houten front bestaande uit meerdere lamellen. Aan de linkerzijde is de wand bedekt met houten elementen en langwerpige minimalistische armaturen. Tafels en stoelen met een vintage look maken deze houten wand helemaal af. Achterin vind je nog onverwachts een grote eettafel dat – wat ik hardstikke begrijp – dient als een rustige flexwerkplek. Lokaal is een ongedwongen hotspot waar je van heerlijke koffie kunt genieten en je op een druilerige zondag heerlijk kunt terugtrekken.

Shop de style

Shop de style

Swipe voor meer design >>

Info

Lokaal 1e klas koffie
Raampoortstraat 34B
3032 AH Rotterdam

Open:
Permanent gesloten

Contact:
facebook.com/LokaalEspresso/