Een nieuwe styling in huis
Volgens mij zijn er redelijk wat mensen afgelopen maanden bezig geweest in en om het huis. Lekker in de tuin bijklussen of de woonkamer omtoveren; de tijd was er perfect voor en ook ik zat door Corona niet stil in huis. Afgelopen jaar heb zo onder andere mijn stoelen geverfd, heb ik een IXXI voor aan de wand gemaakt en zo was ik afgelopen maand druk in de weer met een andere (toen nog) lege wand in mijn interieur. Zo heb ik een muurcirkel van 120cm uit gekozen én heb ik een coole Ikea lamp nóg cooler gemaakt!

Kunst aan de wand van Hendrik Voogd
Deze muurcirkel komt uit de Masters collectie van @hip.orgnl en is het bekende werk ‘Italiaans landschap met parasoldennen’ van kunstschilder Hendrik Voogd uit 1807. De kunstenaar maakte veelal tekeningen van Rome en haar nabije natuur. Ook ik heb een zwak voor Italie en het landschap; de keuze voor een geschikte print was dan ook snel gemaakt. De cirkel breekt ook nog eens alle overige hoekige vormen bij mij in huis en nu word ik elke dag wakker met een mooi Italiaans landschap voor mij. De print is – wat overigens ook benadrukt mag worden – afgedrukt op duurzaam Dibond plaatmateriaal which all makes me a happy girl.

IKEA lamp DIY
Verder heb ik een lamp, die origineel deze lamp Simrishamn van Ikea is, een kleine transformatie gegeven. De vorm van de lamp vind ik geweldig alleen van het materiaal was ik niet helemaal te spreken. Omdat ik zelf niet zo’n fan ben van verchroomd staal, heb ik het frame mat-zwart geverfd en het onderframe beplakt met decoratiefolie dat ik nog ergens in de kast had liggen. En voilà: een lamp met prachtige vormen en stoere accenten!