Een hotspot met karakter

Och och, van deze hotspot gaat mijn hartje sneller kloppen! Deze prachtige #hotspotthursday is dit keer in een monumentaal pand vol met karakter, namelijk De Centrale in Delft.

Dit prachtige restaurant, is gevestigd in het historisch pand, De Koornbeurs. Het monumentale pand werd gebouwd tussen 1295 en 1413. De kelder werd gebruikt als opslagplaats voor vlees, dat vervolgens werd verhandeld in de hal. In latere jaren heeft de voormalige vleeshal veel verschillende functies gehad zoals o.a. champignonkwekerij, als commandocentrum voor de Delftse luchtbescherming, als sociëteitszaal en discotheek. En recentelijk, na een grote verbouwing, kun je deze prachtige hotspot De Centrale er vinden.

Bij De Centrale maken we bijna alles zelf; van het koffiekoekje tot het meubilair. We werken veel samen met leveranciers uit de omgeving. Zo houden we de lijntjes kort en de kwaliteit hoog.

De Centrale

Dit prachtige restaurant, is gevestigd in het historisch pand, De Koornbeurs. Het monumentale pand werd gebouwd tussen 1295 en 1413.

Vintage in combinatie met industriële tintjes

Het interieur bestaat uit industrieel meubilair, een prachtigee stenen bar, mooie kunstwerken van Jim Impelmans en bijzondere bewegwijzering. Dat zie je ook niet vaak trouwens. Maar het is vooral de architectuur die de ruimte maakt. Een prachtige granieten vloer met houten podia-verhogingen, grootse pilaren en mooie grote ramen waardoor er veel licht naar binnen komt.

Ik raad het je zeker aan om er een keertje te eten, want deze plek is geweldig. Ik ga jullie niet langer ophouden, dus bij deze! En loop een keertje langs, als je een dagje Delft meepakt.

Het interieur bestaat uit industrieel meubilair, een prachtigee stenen bar, mooie kunstwerken van Jim Impelmans en bijzondere bewegwijzering.

Van details in het interieur tot aan details op het bord

Er is geen enkel hoekje in het interieur over geslagen; over elk detail is nagedacht, overigens net als de gerechten die ze serveren. Bekijk hier onder meer informatie, boek een tafel of shop de style.

Info

De Centrale Restaurant & Wijnbar
Voldersgracht 2
2611 ET Delft

Open:
Vrijdag t/m zondag
15:00 – 17:00

Contact:
015 889 2777
decentraledelft.nl
hallo@decentraledelft.nl

Reserveer een tafel