Winter is coming!

In deze koude maanden is het tijd voor verwennerij. Het is de hoogste tijd om knus op de bank te zitten of om jezelf te stationeren met een goed boek en een warm kop thee. Des te leuker om dit alsnog buitenshuis te doen! Canterbury Tales is daarom perfect voor dit seizoen; Lekkere taarten, goede thee, warme scones en een Engels sfeertje.

 

De huiskamer van het Regentessekwartier

Canterbury Tales is een brunchroom in het Regentessekwartier van Den Haag. Deze fijne plek is  – en ik quote maar even – “boven alles een gemoedelijk ontbijt-, lunch- en high tea-concept, met een kleine overzichtelijke kaart, liefdevol bereide en gebakken producten en geweldige koffie en thee. Een ware brunchroom.”

Daarmee slaat eigenaresse Elise de spijker op de kop. Deze brunchroom is een gemoedelijke zaak waar je low key samen een bordspel kunt spelen of op de Chesterfield bank een boek kunt lezen. Ofwel; dè huiskamer van het Regentessekwartier!

Het Regentessekwartier is overigens een fijne wijk buiten het centrum van Den Haag. Je kunt er zo onder andere de Weimarstraat en het Regentesseplein bezoeken.

Gezellig Engels interieur

Het interieur van Canterbury Tales bestaat uit vintage stoelen en tafels, Chesterfield banken en een prachtige stenen vloer die naar de typerende oude Engelse Pubs verwijst.

Ook heel tof: de ouderwetse bank – en ik gok dat het een kerkbank is- tegenover de balie. Enorm leuk om te zien met hoe weinig poespas deze Engelse sfeer is neergezet. Met een paar elementen is dit interieur ook helemaal af dus deze hotspot is zeker een bezoekje waard! Niet geheel onbelangrijk; de theekeuze is reuze en de taarten zijn heer-lijk.

Info

Canterbury Tales
Kepplerstraat 125
2562 VJ Den Haag

Open:
Dinsdag t/m zondag
09:00 – 18:00

Contact:
070 785 2971
www.canterbury-tales.nl

Reserveer een tafel